ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ
Attica Springboks R.F.C.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ XV DE GAULE

Μία από τις παραδόσεις των Attica Springboks κάθε χρόνο είναι η διοργάνωση του ετήσιου τουρνουά XV de Gaule. Στόχος αυτού του ετήσιου τουρνουά είναι να προωθήσει και να αναπτύξει τη συνήθεια της προπόνησης στο ράγκμπι από νέους Έλληνες και να εδραιώσει και να αυξήσει τη χρήση της γαλλικής γλώσσας και των ισχυρών κοινών αξιών που σχετίζονται με το άθλημα: αδελφοσύνη, σεβασμός προς τους άλλους, τακτική ευφυΐα, λήψη αποφάσεων, εκτίμηση για την προσπάθεια.

Ιδρυθέν το 2007 και μετά από 15 επιτυχημένες εκδόσεις, το Τουρνουά XV de Gaule θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 28 Μαΐου 2022.

Το τουρνουά στοχεύει στην προώθηση του ράγκμπι, προσδίδοντας στο άθλημα έναν εορταστικό και ζεστό χαρακτήρα και ακολουθώντας τη φιλόξενη παράδοση των συλλόγων ράγκμπι. Με αυτόν τον τρόπο, για να παραμείνουμε πιστοί στην ατμόσφαιρα των αγώνων ράγκμπι, η συμβολή πολλών ομάδων, η υποστήριξη των συνεργατών μας, ο ενθουσιασμός μικρών και μεγαλύτερων παικτών, η ευθυμία και η εθελοντική υποστήριξη των φιλάθλων μας θα συμβάλουν σε μια απολαυστική ολοήμερη εκδήλωση στο γήπεδο, με πάγκους catering, μπαρ, κλήρωση και κατάστημα με προϊόντα του συλλόγου.

Περίπου 70 παιδιά και 80 ενήλικες παίκτες συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση, υπό την ενθάρρυνση περισσότερων από 300 θεατών. Συνεργάτες μας είναι εγχώριες και διεθνείς εταιρείες, η εγχώρια διπλωματική κοινότητα και φίλοι. Το τουρνουά de Gaulle XV είναι μία καταξιωμένη εκδήλωση. Όπως πάντα, ελπίζουμε ότι ο καιρός θα είναι υπέροχος, οι ομάδες θα χαρούν την παρουσία τους, με όλα αυτά να συμβάλλουν στην επιτυχία αυτού του τουρνουά, ενός από τα σημαντικότερα αθηναϊκά γεγονότα της χρονιάς.

Η οργανωτική επιτροπή ανυπομονεί να σας δει εκεί για μια μέρα “ευθυμίας, χαράς του παιχνιδιού και σεβασμού”!