ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ
Attica Springboks R.F.C.

Ακαδημία

Η ακαδημία μας συγκεντρώνεται κάθε Σάββατο στο γήπεδο ποδοσφαίρου του συλλόγου Νήαρ Ηστ στην Καισαϊριανή. Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 6εως 18 ετών. Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης στο πίσω μέρος του γηπέδου.

Η αγωνιστική περίοδος διαρκεί από το πρώτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου έως το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου. Οι προπονήσεις και οι αγώνες λαμβάνουν χώρα κάθε Σάββατο εκτός από τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Που;

Γήπεδο ποδοσφαίρου Νήαρ Ηστ στην Καισαϊριανή.

Πώς θα γραφτώ;

Προσφέρουμε δωρεάν δοκιμαστικές συναντήσεις για τις πρώτες 2 εβδομάδες – οπότε απλά έρχεστε και βλέπετε πώς απολαμβάνει το παιδί σας το παιχνίδι του ράγκμπι. Ο μάνατζερ της ομάδας σας θα σας κατατοπίσει για τη διαδικασία εγγραφής μελών και να συζητήσει τις χρεώσεις συμμετοχής.

Τι να φέρω;

Ένα μπουκάλι νερό και κατάλληλα αθλητικά ρούχα. Τα παπούτσια πρέπει να είναι μπότες ράγκμπι (ή ποδοσφαίρου) με καρφιά. Σύμφωνα με την πολιτική του συλλόγου της Attica Springboks RFC είναι απαραίτητη η χρήση προστατευτικού καλύμματος στην προπόνηση και κατά τη διάρκεια αγώνων για τις κατηγορίες από παιδιά κάτω των 9 ετών και άνω. Εάν το παιδί σας έχει άσθμα, θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη συσκευή εισπνοής σε κάθε συνάντηση. Σε περίπτωση βροχής, καλό είναι να έχετε μαζί σας μια αθλητική τσάντα με καθαρά ρούχα για αλλαγή.